Πανελλήνια Συνέδρια

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας πραγματοποιήθηκε 12-14 Δεκεμβρίου 2013 στο κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιστημονικά, το Συνέδριο χαρακτηρίσθηκε από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των διαλέξεων και των εισηγήσεων στα στρογγυλά τραπέζια. Ιδιαίτερα επιτυχημένα ήταν το Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα «Αναζήτηση και αξιολόγηση αυτοαντισωμάτων στην καθημερινή πράξη», η συνεδρία «Ερευνητικό Βήμα» όπου νέοι επιστήμονες παρουσίασαν την ερευνητική τους δουλειά, καθώς και οι δύο Συνεδρίες των προφορικών ανακοινώσεων, όπου επίσης νέοι επιστήμονες έκαναν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις (τόσο βασικής όσο και κλινικοεργαστηριακής έρευνας).

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία νέων επιστημόνων, οι οποίοι, αποτέλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των εγγραφέντων στο Συνέδριο. Η συμμετοχή τους είναι ενθαρρυντική για το μέλλον της Εταιρείας και η ικανοποίηση της Οργανωτικής Επιτροπής από αυτή, αναμφίβολα υπερκάλυψε τις οργανωτικές δυσχέρειες που είχε να αντιμετωπίσει από την απεργία των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, τους χορηγούς που το υποστήριξαν οικονομικά και το Livemedia για τη ζωντανή μετάδοση.

Η ανάλυση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης φαίνεται στο επόμενο γράφημα.


 

Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Χαιρετισμός της Προέδρου